Revolucioni me i madh teknologjik i diteve te sotme
Te gjitha sherbimet me FIBER OPTIKE NE SHTEPI

Ultra Internet 990 leke/muaj

Interneti me i shpejte
Rrjeti i vetem me fiber optikte ne shtepi. Shpejtesi te pa imagjinueshme

Per me teper
Televizion Digital 600 leke/muaj

Cilesi Maksimale
Televizion dixhital me cilesi maksimale figure dhe zeri, pa asnje humbje

Per me teper
Telefonia Me e lire 200 leke/muaj

Tarifat me te lira
Ndryshoni menyren e te komunikuarit. Kontrolloni konsumin tuaj ne cdo kohe

Per me teper
Te gjitha me nje fiber 1450 leke/muaj

Nje lidhje e vetme
Merrini te gjitha sherbimet, 10 Mbit Internet, Televizion, Telefoni

Per me teper

Internet ne TV

bleta SMART TV BOX ktheni televizorin tuaj ne nje kompiuter te vertete. Komunikoni me njerezit e dashur kudo ne bote.

Lundroni me shpejtesine e drites ne Internet!
Lidhja me Fiber Optike ne rrjetin me te shpejte Bleta.Net dhe bleta Smart TV Box do te mbushin shtepine tuaj plot argetim. Skype, Facebook, Messenger direkt nga televizori juaj...

Per me teper

PERSE TE NA ZGJIDHNI?

Bleta.Net eshte e para kompani e cila ka projektuar dhe realizuar rrjetin me te madh dhe te vetmin
te bazuar plotesisht mbi teknologjine Fiber Optike

FIBER TO THE HOME (FTTH)
fiber optike ne shtepi, shpejtesi dhe cilesi sherbimi te pakrahasueshme me asnje prej teknologjive aktuale te perdorura deri me tani. Shpejtesi deri ne 100 here me shume

Per me teper

KUJDESI KLIENTIT

  • Zona e mbulimit, zbuloni nese mund te perfitoni nga sherbimet e reja te Bleta.Net

  • Suport Online, chatoni direkt me operatoret tone, per zgjidhjen e problemeve tuaja

  • Dyqanet, informohuni per dyqanet Bleta.Net sa me prane jush, per t'iu sherbyer me mire

  • Test Shpejtesie, kontrolloni ne cdo moment shpejtesine per te cilen paguani

Vazhdo per me shume

ZONA KLIENTIT